Pályázati táblák

Pályázatokhoz kért A1, B, C, D típusú és egyedi táblák.


Termék összehasonlítás (0)


Pályázati tábla egyedi

Pályázati tábla egyedi

Egyedi pályázati tábla...

5 000 Ft Nettó ár: 3 937 Ft

B típusú tábla

B típusú tábla

Kültéri szabványos kivitel, 5 mm-es műanyaglapon elhelyezve, 3 részből áll a szállítás és felszerelés végett. Új Széchenyi Terv táblák Új arculati előírások A táblák, meghívók, kiadványok teljes arculata megváltozott. Megújultak a logók, a szín- és arányosítási rendszerek, a betűkészlet, valamint a méretek. A táblák új formai elemei az Új Széchenyi Terv logó, a “Magyarország megújul” szlogen logó, a módosult infoblokk és a DinPro betűtípus. ÚSZT projekt táblák Az I. kommunikációs csomagot ..

65 000 Ft Nettó ár: 51 181 Ft

C típusú tábla

C típusú tábla

Szabványos kültéri kivitelű tábla 3 mm-es műanyaglapon. Új Széchenyi Terv táblák Új arculati előírások A táblák, meghívók, kiadványok teljes arculata megváltozott. Megújultak a logók, a szín- és arányosítási rendszerek, a betűkészlet, valamint a méretek. A táblák új formai elemei az Új Sz&ea..

11 000 Ft Nettó ár: 8 661 Ft

D típusú emlékeztető tábla

D típusú emlékeztető tábla

3 mm-es műanyag lapon kültéri kivitel. Új Széchenyi Terv táblák Új arculati előírások A táblák, meghívók, kiadványok teljes arculata megváltozott. Megújultak a logók, a szín- és arányosítási rendszerek, a betűkészlet, valamint a méretek. A táblák új formai elemei az Új Széchenyi Terv logó, a “Magyarország megújul” szlogen logó, a módosult infoblokk és a DinPro betűtípus. ÚSZT projekt táblák Az I. kommunikációs csomagot az 500 millió Ft-ot meghaladó támogatás esetén kell megvalósítani, “A” ..

3 000 Ft Nettó ár: 2 362 Ft

A1 -es pályázati tábla

A1 -es pályázati tábla

Új Széchenyi Terv táblák Új arculati előírások A táblák, meghívók, kiadványok teljes arculata megváltozott. Megújultak a logók, a szín- és arányosítási rendszerek, a betűkészlet, valamint a méretek. A táblák új formai elemei az Új Széchenyi Terv logó, a “Magyarország megújul” s..

5 000 Ft Nettó ár: 3 937 Ft

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)